Barion Pixel

Reikizz gyakorló tagsági klub

Csak reikiseknek!

Előhívom a Te reikidet – ha te is akarod

Nem tartasz ott, ahol szeretnél vagy ahol tarthatnál. Szerinted miért van ez?

Úgy érzed, hogy nem vagy elég jó…. az változatos, hogyan fejezed be a mondatot, milyen helyzetben vagy szerepekben nem vagy elég, de az tuti, hogy elkezdesz elrejtőzni. Maszkok, humor vagy éppen a Segítő szerep mögé.

És így a változás sosem találhat rád.

A kulcs a rendszerességben van. Tisztítani, oldani és tölteni rendszeresen kell.

Akkor majd lesz elég erőd az önismereti út mélységéhez, és az apró, de napi szinten fenntartható változtatásokhoz.

A reiki segít neked, csillapítja a testi és érzelmi fájdalmakat; ha kell, leszoktat arról, amivel ártasz magadnak. És megtart, amíg nehezek a mindennapok, biztonságot ad neked.

De csak akkor, ha rendszeresen a kezedbe veszed.

Tudom, hogy a rendszeresség nem megy egyedül. Nekem se mindig.

Ezért hívlak társnak a változás útján, a reikis gyakorló klubba.

Ahol minden héten tanításokat építünk be az életünkbe és kezeljük magunkat reikivel.

Minden héten új (egy teljes órás) reiki önkezelést végzünk el, önállóan, kötetlen időben; de ugyanazt a gyakorlatsort, amiről aztán megosztjuk a véleményünket egymással a zárt csoportban, aminek az a munkacíme, hogy „Csoda van a Kezedben”.

4 önállóan végzendő önkezelés hanganyagát kapod meg, és minél többet gyakorolod és reikized magad, annál jobb eredményeket fog adni neked. Mind a 4 havi kezelés linkjét megkapod azonnal, saját tempódban tudsz haladni. Plusz beléphetsz a zárt face csoportunkba. Ha bármi kérdésed van, írj nekem.

Márciusban, a HALAK hónapban az elmét fogjuk reikizni – Csendes Elme „edzések” lesznek.

Amíg az elméd csapong és zajong, addig az eredményeidnek a töredékét fogod elérni, sokszor annyi munkával.

A havi tagság/4 hanganyag díja 9.990 Ft, egyelőre átutalással tudod fizetni. A részletek emailben érkeznek. A tárgymezőbe, vagy emailben írd meg melyik havi anyago(ka)t szeretnéd.

Várlak a klubban. Ne feledd, Csoda van a Kezedben!

Jelentkezz itt, hogy minél előbb kezdhessünk.

Ha pedig még nem vagy reikis, azt gyorsan tudod pótolni itt nálam – félreértés ne essék – amit én tanítok, azt más reikitanárnál nem kapod meg (sajnos kaptam már levelet ilyen csalódásról).

Elvégeztem a reiki tanfolyamokat mindhárom nagy, ismert reiki iskolában. Tudom mi maradt ki, mi hiányzik a megértéshez és az változásokhoz alkalmazkodni tudáshoz.

Megtanítom a hagyományos alapokat, aztán meg minden mást, amit húsz év alatt hozzátettem a saját kezeléseimhez, hogy elérjem azokat az eredményeket, amiket orvosok úgy emlegettek: csoda történt.