Barion Pixel

Reiki 1 online tanfolyam

Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező, oklevelet adó, spirituális és önfejlesztő képzésre hívlak, aminek „mellékhatásaként” erős állapotjavító hatásra is számíthatsz.

Mivel fogunk dolgozni? A reiki egy tiszta energia, ami segíteni tud a fizikai, a mentális és az érzelmi problémák okozta állapoton, helyzeten.

A reikit nem lehet látni, de Te most megtanulhatod érezni, a kezedbe fogni és használni.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

Mit ad neked a reiki 1 online tanfolyam?

Alapos tudásod lesz arról, mi az a reiki, hogyan működik és hogyan lehet kapcsolódni hozzá. Ezáltal más energiákkal működő rendszereket és törvényszerűségeket is megtanulsz használni az életedben.

Megtanulod hogyan kell önkezelést végezni, lépésről lépésre.

Az online reiki tanfolyam keretében megtanulhatsz úgy reikizni, hogy semmi másra nem kell figyelned, csak a tanításra és az energiára.

Mire tudod használni a reikit?

Erre a rövid válasz az, hogy bármire.

Ha elvégzed az önkezelés felmérés folyamatát, akkor tudatosabb leszel önmagadról, és ez az egész életedre hatással lesz.

Ha egészséges vagy és rendszeresen kezeled magad, akkor megelőzésre használhatod, ami hatalmas versenyelőnyt ad neked a járványok évszázadában.

Ha nem kezeled magad rendszeresen reikivel és hirtelen beteg leszel, akkor a tünetek gyors enyhítésére, és a gyökérprobléma megszüntetésére használhatod.

Ha nincs egy csepp lelki erőd sem, aaaaannyira fáradt vagy már, de nincs mese, menni kell és csinálni – akkor erőt ad neked.

Ha adrenalin folyik már a füleden is a feszültségtől, akkor megnyugtat. (állásinterjú? vizsga? a reikis elbír vele!)

Ha a gyerek beteg, az orvos meg csak holnap tudja fogadni, akkor megnyugtat benneteket és segít a tünetek enyhítésében (is).

Ha krónikus betegséged van, akkor pedig (jól láthatóan) sokat javíthatsz az állapotodon.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Jelentkezni és elkezdeni bármikor lehet, akár MOST is.

A reiki 1 online képzés 4 hetes, hetente kétszer emailt küldök az aktuális leckékről.  A tananyag többnyire hanganyag és jegyzet. A részletes tartalomjegyzéket itt tudod megnézni.


Ha azonban úgy akarod, akkor saját tempódban végezheted a képzést, hiszen azonnal hozzáférsz az egészhez.

A leckékhez egy évig bármikor hozzáférsz, kérdezhetsz nyugodtan, és a frissítéseket is megkapod.

A házi feladatok megoldásait email-ben várom majd. Hiányzó házi feladat esetén nem kaphatsz oklevelet, sem avatást.

Az avatás táv-avatás formájában történik, egy megadott esti időpontban. Ha szeretnéd, pluszban személyesen is eljöhetsz hozzám (Budapestre) gyakorolni, személyes avatást, behangolást kapni.

A következő csoportosan szervezett tanfolyam 2024. május 8.-án, szerdán kezdődik.

Jelentkezési határidő: május 8.-án délig.

Minden házi feladatot átnézek, és minden levélre, kérdésre, megkeresésre válaszolok. A végére biztosan elfogynak a kétségeid.

Ez kell nekem, kosárba teszem

Mennyibe kerül ?

Mennyit ér neked, hogy bármikor tudod csillapítani a feszültséget, az izomrángást, a görcsöket, a fejfájást, akut és krónikus problémáidat?

Mennyit ér, hogy láthatóan javul az állapotod sok év betegség után?

Én migrénnel születtem, néha annyira fájt a fejem, hogy elment a látásom és felnőtt létemre, sírva kúsztam oda anyukámhoz. Szó szerint BÁRMENNYIT megadtam volna, ha valaki segít rajtam. De ne izgulj, a reiki tanfolyam nem kerül százezrekbe. Már. De 25-30 évvel ezelőtt (Amerikában) egy közepesen sikeres ember 1 évi fizetésébe került.

A tanfolyam díja 54.900 Ft

Megér ennyit, hogy végre legyen eszközös a fájdalom, tehetetlenség és betegségek ellen!

A tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel a Barion-on keresztül, átutalással vagy készpénzes befizetéssel lehet kiegyenlíteni. Részleteket a jelentkezés után azonnal küldöm email-ben. A befizetés után email-ben fogom küldeni az e-számlát is.

Találkozzunk a képzésen. Kattints és jelentkezz a tanfolyamra.

A tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadod a Fizetési feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.

Találkozzunk online,

Dervár Zita,

reiki mester-tanár, empata, ápoló, gyógymasszőr

reikizz@reikizz.hu