Barion Pixel

ÁSZF, Fizetési feltételek

A reikizz.hu és/vagy a reikionline.hu oldalon történt képzésre való „Jelentkezem” gomb megnyomásával elfogadod az alábbi feltételeket:

 1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A fizetési információkat email-ben kapod meg, a képzésre a helyedet nem a jelentkezés, hanem a befizetett/beérkező tanfolyamdíjjal tudod lefoglalni. A befizetésed után megerősítő email-t és elektronikus számlát fogsz kapni, amíg ez nem érkezik meg, nem biztosított a helyed a tréningen.
 2. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással velem, Dervár Zitával, mint egyéni vállalkozóval kötöd (Cím: 1098 Bp. Toronyház u. 13.; email címem: reikizz@reikizz.hu ; Tel. számom: 0620-979-7460).
 3. A számlázás elektronikusan történik, email-ben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát a szamlazz.hu rendszeréből. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
 4. Fizetési mód: 1) az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 2) átutalás vagy banki befizetés a megrendelést követő tajékoztató email adatainak megfelelően (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél/vásároltál a reikizz.hu és/vagy a reikionline.hu honlapon vagy nálam email-ben!)
 5. A tréningen való részvételnek feltétele a helyszín illetve online közösség szabályainak tiszteletben tartása. Ellenkező esetben a tréninget nem folytathatod, az esetlegesen okozott kárt meg kell térítened és pénz visszafizetésre, cserében másik tréningre nem leszel jogosult.
 6. Online tréning esetében biztosítjuk a képzéshez való hozzáférést 1 évig, melyhez a hozzáférést email-ben küldünk el részedre.
 7. A tréningre való jelentkezés, illetve annak elvégzése tilos azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak.
 8. A jelentkezéstől/szerződéstől való elállás a tréning kezdő időpontja, elkezdése illetve a hozzáférés megadása (vagyis a szolgáltatás teljesítése) előtt lehetséges. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges email-ben jelezheted a reikizz@reikizz.hu vagy az xd.zita@gmail.com email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a tréning időpontját, amire jelentkeztél, és a neved, amit megadtál jelentkezéskor, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. A tréning kezdő időpontja, online tanfolyaam esetében a hozzáférés megadása után nincs lehetőség az elállásra, akkor sem, ha nem jöttél el a képzésre (elfoglaltad valaki más helyét), illetve ha nem léptél be a tanfolyami felületre (sajnos ezt nem tudjuk ellenőrizni). Amennyiben a tréning időpontja előtti lemondásról van szó (minimum 48 órával), lehetőség van másik tréning időpont választására 3 hónapon belül, vagy a tréning időpontja előtt minimum 7 nappal történő lemondás esetén a pénz visszafizetésre.
 • A jelentkezés/megrendelés során köteles vagy a saját, valós adataidat megadni. A tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető problémákért, hibáért engem semminemű felelősség nem terhel.
 • A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület, Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Telefonszáma: (1) 488-2131
 • A tantermi képzés ára nem fedezi a tréningen való részvétel esetén a résztvevő utazási, élelmezési, szállási, illetve a tréningre hozott saját segédeszközök költségeit. Online tréning esetében az internetet és a használt informatikai eszközt neked kell biztosítanod.
 • Indokolt és kivételes esetekben – vis major – az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartjuk, melyről minden jelentkezőt értesítünk. Online tréning esetében, vis major lehet a weboldal vagy internet probléma, melyet igyekszünk minél előbb rendezni.

Kezelésre való jelentkezés menete:

A reiki vagy stresszoldó kezelés időpontját email-ben vagy telefonon a leggyorsabb egyeztetni. Utána átutalással lehet befizetni a kezelés díját, ez fogja lefoglalni valóban az időpontot a reiki vagy stresszoldó kezelésre, vagy kezelésekre.

Bank: OTP Bank Nyrt.

Név: Dervár Zita

Számlaszám: 11773092-09966127-00000000

Közlemény mezőbe írd be a neved, és a kezelés dátumát.

A kezelés előtt minimum 48 órával történő lemondás esetén tudjuk visszautalni az összeget, vagy áttenni más (egyeztetett) időpontra.

48 órán belül sem lemondásra, sem pénz visszafizetésre (részlegesen sem), sem más időpont választására nincs mód. Mivel a foglalt időpontra más vendég már nem tudott jelentkezni, így ez a lehetőség elveszett számukra.

A vásárolt 5 alkalmas bérlet 60 napig, a 10 alkalmas bérlet 90 napig érvényes. A bérlettel rendelkezők számára ugyanaz az időpontfoglalás menete illetve szabályai. A bérlet árát vissza nem térítjük, át nem ruházható másra.

Adatvédelem

Az adatvédelmi szabályzat itt található, ám a lopással kapcsolatos részt szükséges ide is betenni.

A reikizz.hu és a reikionline.hu oldal minden bejegyzése és tanfolyami anyaga, hírlevele, hírlevélsorozata az én szellemi termékem. Ahol másoktól idézek, igyekszem jelezni. Az oldalakon szereplő blogbejegyzések, termékismertetők, levelek másolása csak engedéllyel és bérleti díj fizetés ellenében engedélyezett. Beleértendő a cikkek címe, tematikája, a tanfolyamok egyedi összetétele, tagsági formák és azok elnevezése is.

Az online tanfolyami anyagok hozzáférése kizárólag az azt megvásárló vevő részére megengedett. A tanfolyam anyagának, hírleveleinek vagy a hozzáférések a megosztása másokkal, pénzért való értékesítése szintén az oldal tulajdonosának való bérleti díj fizetésével jár.

Másképp fogalmazva, írásos engedély nélkül, a rekizz.hu és a reikionline.hu honlapon található és hírleveleiben kiküldött tartalom részben vagy egészben másolható és felhasználható 50.000 Ft/nap bérleti díj ellenében, és a felhasználással („lopással”) elfogadod ezt a feltételt.