Reiki 2 online tanfolyam

Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező, oklevelet adó, spirituális és önfejlesztő képzésre hívlak, aminek mellékhatásaként erős állapotjavító hatásra is számíthatsz.

Mivel fogsz dolgozni? A reiki egy tiszta, isteni energia, ami segíteni tud a fizikai, a mentális és az érzelmi problémák okozta betegségeken, tüneteken.

A reikit nem lehet látni, de Te a reiki 1esen megtanultad érezni, a kezedbe fogni és használni, ugye? A reiki 1es képzésen megtanultad hogyan kell JÓL önkezelést végezni, és milyen mellékhatásokkal lehet számolni. De azért most ismétlünk is egy kicsit.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

Mit ad neked a reiki 2 online tanfolyam?

Alapos tudásod lesz arról, hogyan működnek a csakrák, mi a feladatuk, mikor és hogyan érdemes/kell őket kezelni. Elkezded érzékelni (és használni) az étertestet és az energiaközpontokat is.

Megtanulod hogyan kell másokat JÓL és eredményesen kezelni, elkerülni a mellékhatásokat. És ehhez a segítségedre lesz 3 reiki szimbólum is.

Az online reiki 2 tanfolyam keretében megtanulhatsz úgy reikizni, hogy az eredmény igazán (és látványosan) hatásos legyen.

Máris jelentkezem a képzésre.

Mire tudod használni a reikit?

Erre a rövid válasz az, hogy bármire, legyen szó fizikai, érzelmi vagy szellemi nehézségről, fájdalomról, elakadásról.

Ha elvégzed az önkezelés felmérés folyamatát, akkor tudatosabb leszel önmagadról.

Ha egészséges vagy és rendszeresen kezeled magad, akkor megelőzésre is használhatod.

Ha hirtelen beteg leszel, akkor a tünetek enyhítésére, és a gyökérprobléma megszüntetésére.

Ha nincs egy csepp lelki erőd sem, aaanyira fáradt vagy, de nincs mese, menni kell és csinálni – akkor erőt ad neked.

Ha adrenalin folyik már a füleden is a feszültségtől, akkor megnyugtat.

Ha a gyerek beteg, az orvos meg csak holnap tudja fogadni, akkor megnyugtat benneteket és segít a tünetek enyhítésében (is).

Ha krónikus betegséged van, akkor pedig sokat javíthatsz az állapotodon.

Máris jelentkezem a képzésre.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Jelentkezni és elkezdeni bármikor lehet, akár MOST is.

A reiki 2 online képzés 4 hetes, hetente két leckét érdemes átvenni, erről emlékeztető emailt fogok küldeni.  A tananyag többnyire hanganyag és jegyzet. A részletes tartalomjegyzéket itt találod.


Ha azonban úgy akarod, akkor saját tempódban végezheted a képzést, hiszen azonnal hozzáférsz az egészhez.

A leckékhez egy évig hozzáférsz, kérdezhetsz, jelezheted a hiányosságokat és természetesen a frissítéseket is megkapod.

A házi feladatok megoldásait email-ben várom majd. Hiányzó házi feladat esetén nem kaphatsz oklevelet, sem avatást.

Az avatás táv-avatás formájában történik, egy megadott esti időpontban. Ha szeretnéd, pluszban személyesen is eljöhetsz hozzám (Budapestre) gyakorolni, személyes avatást, behangolást kapni (akár többször is).

A következő csoportosan szervezett tanfolyam 2022. június 9.-én kezdődik.

Jelentkezési határidő: június 8.

Minden házi feladatot átnézek, és minden levélre, kérdésre, megkeresésre válaszolok. A végére biztosan elfogynak a kétségeid.

Máris jelentkezem a képzésre.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Mennyit ér neked, hogy bármikor tudod csillapítani a stresszt, a szorongást, a rossz szokások okozta függőséget. Tudsz kezelni térben és időben távol lévő embereket és eseményeket?

Mennyit ér, hogy tudásod lesz arról, valójában hogyan születik egy emberi test és hová lesznek az emlékeid, mikor meghal a tested?

Én migrénnel születtem, néha annyira fájt a fejem, hogy elment a látásom és felnőtt létemre, sírva kúsztam oda anyukámhoz. Szó szerint BÁRMENNYIT megadtam volna, ha valaki segít rajtam. De ne izgulj, a reiki tanfolyam nem kerül százezrekbe. Már. De 25-30 évvel ezelőtt (Amerikában) egy közepesen sikeres ember 1 évi fizetésébe került.

A tanfolyam díja 49.900 Ft – azonban ha a jelentkezésedtől számított 24 órán belül befizeted a díjat, akkor kedvezményt kapsz, és csak 47.900 Ft -ba kerül neked a képzés.

A tanfolyam díját átutalással vagy készpénzes befizetéssel lehet kiegyenlíteni az OTP Bankban. Részleteket a jelentkezés után azonnal küldöm email-ben. A befizetés után email-ben fogom küldeni az e-számlát is.

Találkozzunk a képzésen. Töltsd ki az adatokat és jelentkezz a tanfolyamra.

 
 
Email*
Kereszt név*
Számlázási név
Számlázási cím

A tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadod a Fizetési feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.

Találkozzunk online,

Dervár Zita,

reiki mester-tanár, ápolónő, gyógymasszőr

reikizz@reikizz.hu