Barion Pixel

Reiki 2 online tanfolyam

Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező, oklevelet adó, spirituális és önfejlesztő képzésre hívlak, aminek mellékhatásaként erős állapotjavító hatásra is számíthatsz.

Mivel fogsz dolgozni? A reiki egy tiszta, isteni energia, ami segíteni tud a fizikai, a mentális és az érzelmi problémák okozta betegségeken, tüneteken.

A reikit nem lehet látni, de Te a reiki 1esen megtanultad érezni, a kezedbe fogni és használni, ugye? A reiki 1es képzésen megtanultad hogyan kell JÓL önkezelést végezni, és milyen mellékhatásokkal lehet számolni. De azért most ismétlünk is egy kicsit.

Felnőttképzési szám: B/2021/000184

Mit ad neked a reiki 2 online tanfolyam?

Alapos tudásod lesz arról, hogyan működnek a csakrák, mi a feladatuk, mikor és hogyan érdemes/kell őket kezelni. Elkezded érzékelni (és használni) az étertestet és az energiaközpontokat is.

Megtanulod hogyan kell másokat JÓL és eredményesen kezelni, elkerülni a mellékhatásokat. És ehhez a segítségedre lesz 3 reiki szimbólum is.

Az online reiki 2 tanfolyam keretében megtanulhatsz úgy reikizni, hogy az eredmény igazán (és látványosan) hatásos legyen.

Mire tudod használni a reiki haladón tanultakat?

Erre a rövid válasz az, hogy bármire, legyen szó fizikai, érzelmi vagy szellemi nehézségről, fájdalomról, elakadásról.

A reiki 1 rólad és a reikiről szólt. A reiki 2 rólad és az energiarendszeredről, valamint rólad és a betegekről szól, akiket majd segíteni fogsz.

Amikor elvégzed az önkezelés felmérés (energetikai) folyamatát, akkor tudatosabb leszel önmagadról (a reiki 1esen ezt fizikailag tettük meg).

Amikor valaki hirtelen beteg lesz és segítséget kér tőled, akkor a tünetek enyhítésére, és a gyökérprobléma megszüntetésére is használhatod a reikit. Ha nincs egy csepp lelki erőd sem, aaanyira fáradt vagy, de nincs mese, menni kell és csinálni – akkor erőt ad neked – és a betegnek is.

Ha adrenalin folyik már a füleden is a feszültségtől, akkor megnyugtat – és tudod folytatni a segítségnyújtást – hiszen egy segítő betegen is az.

Ha a gyerek beteg, az orvos meg csak holnap tudja fogadni, akkor megnyugtat benneteket és segít a tünetek enyhítésében (is) – lesz egy stabil biztonsági hálód.

Amikor krónikus betegséget segítesz, akkor olyan kezelési tervet tudsz majd készíteni és követni, aminek az eredménye szemmel látható lesz.

Máris jelentkezem a képzésre.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Jelentkezni és elkezdeni bármikor lehet, akár MOST is.

A reiki 2 online képzés 4 hetes, hetente két leckét érdemes átvenni, erről emlékeztető emailt fogok küldeni.  A tananyag többnyire hanganyag és jegyzet. A részletes tartalomjegyzéket itt találod.


Saját tempódban végezheted a képzést, hiszen azonnal hozzáférsz az egészhez.

A leckékhez egy évig hozzáférsz, kérdezhetsz, jelezheted a hiányosságokat és természetesen a frissítéseket is megkapod.

A házi feladatok megoldásait email-ben várom majd. Hiányzó házi feladat esetén nem kaphatsz oklevelet, sem avatást.

Az avatás táv-avatás formájában történik, egy megadott esti időpontban. Ha szeretnéd, pluszban személyesen is eljöhetsz hozzám (Budapestre) gyakorolni, személyes avatást, behangolást kapni.

A következő csoportosan szervezett tanfolyam 2024. június 05.-én, szerdán kezdődik.

Jelentkezési határidő: június 05.-én délig.

Minden házi feladatot átnézek, és minden levélre, kérdésre, megkeresésre válaszolok. A végére biztosan elfogynak a kétségeid.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Mennyit ér neked, hogy bármikor tudod csillapítani a stresszt, a szorongást, a rossz szokások okozta függőséget. Tudsz kezelni térben és időben távol lévő embereket és eseményeket?

Mennyit ér, hogy tudásod lesz arról, valójában hogyan születik egy emberi test és hová lesznek az emlékeid, mikor meghal a tested?

Én migrénnel születtem, néha annyira fájt a fejem, hogy elment a látásom és felnőtt létemre, sírva kúsztam oda anyukámhoz. Szó szerint BÁRMENNYIT megadtam volna, ha valaki segít rajtam. De ne izgulj, a reiki tanfolyam nem kerül százezrekbe. Már. De 25-30 évvel ezelőtt (Amerikában) egy közepesen sikeres ember 1 évi fizetésébe került.

A tanfolyam díja most csak 64.900 Ft – ennyi befektetéssel végleg megszabadulhatsz a tehetetlenség érzésétől. Mindig lesz valami a kezedben, ami segít neked és a szeretteidnek!

Máris jelentkezem a képzésre.

A tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel a Barion-on keresztül, átutalással vagy készpénzes befizetéssel lehet kiegyenlíteni. Részleteket a jelentkezés után azonnal küldöm email-ben. A befizetés után email-ben fogom küldeni az e-számlát is.

Találkozzunk a képzésen. Tedd a kosárba, töltsd ki az adatokat és jelentkezz a tanfolyamra, életed egyik legjobb döntése lesz.

A tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadod a Fizetési feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot.

Találkozzunk online,

Dervár Zita,

reiki mester-tanár, ápolónő, gyógymasszőr

reikizz@reikizz.hu