Ingyenes ÉLŐ ONLINE reiki webinár

Talán soha nem volt nagyobb szükség a reiki áldásaira, hogy nyugalmat, eredményeket és közösséget adjon nekünk, mint most.

Kóstolj bele a reikibe ingyen!

A következő webinár február 27.-én, kedden 18 órától lesz.

Csendes Elme edzés lesz – mert ez az oka, hogy nem működik, bármilyen technikát is végzel.

  • Zakatolnak a gondolatok, mikor reikizel
  • Berobbannak a kritizáló érzelmek, mikor pozitív megerősítéseket használsz
  • Az ellenkezőjét teremted meg annak, amit szeretnél
  • Reikizel, de nem jönnek az eredmények

Fejben dől el, mondjuk, és igazunk van – először a „fejünket, az elmét” kell reikizni, lassítani, célra állítani, gyógyítani és szeretni. Minden más csak ezután jöhet.

A webináron lesz egy rövid (max 15-20 perces) kóstoló a reikivel, egy vezetett reiki önkezelés (ami nem meditáció) formájában.

Gyere nyugodtan, akkor is ha haladó, és akkor is ha még laikus vagy. Aztán, ha gondolod a reiki tagsági klubban folytathatod az önkezeléseket, minden héten új egyórás vezetett önkezelés – hanganyagot fogtok kapni a havi témában.

Itt tudsz regisztrálni.

A reiki (ön)kezelés segít feloldani a blokkokat, a félelmetes dolgok köré épített falaidat, és adhat annyi „kölcsön lelkierőt” neked, hogy elindulj a gyógyulás útján. Az igazi utadon.

Nem kell, hogy egyedül lépj erre az útra.

Ha változtatni szeretnél az irányon, amerre tartasz, ha szeretnéd igazán kezedbe venni a változtatást, akkor a reiki alapozó képzésen megtanítom hogyan kezd el, hogyan csináld jól. Lesz biztonsági hálód és egy olyan eszközöd, amihez bármilyen helyzetben nyúlhatsz segítségért.

Ha a tanulás még nem aktuális, vagy mert nem ismerd a reikit, vagy még engem nem ismersz, akkor a webináron van lehetőséged megismerni.

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Akkor is szívesen látunk, ha még nem vagy reikis, sőt, akkor lesz izgalmas igazán 🙂

Várlak, február 27.-én, kedden 18 órától.

Ki vagyok én?

Több mint 20 éve kezelek reikivel, és több mint 10 éve tanítom. Élő tanátadási vonalam / avatásom van a Reiki Ryoho, a Jikiden és a RAI iskolákból is.

Ezenkívül ápolónő, gyógymasszőr, majdnem diplomás jógaoktató, majdnem diplomás parapszichológus, empata és gyakorló segítő is vagyok. Egy vendégem szerint a Segítők segítője 🙂

Kis túlzással mondhatjuk, hogy migrénnel születtem, ezért számomra nem a gyógyító technikák hagyományai, tanítói vagy a szellemisége volt a igazán fókuszban, hanem a gyakorlat és az eredmény.

Tehát, a webinár ingyenes, itt tudsz jelentkezni:

 Jelentkezem:

Név*
Email*
A webinár dátuma:
Elfogadom a szerződési feltételeket*