Barion Pixel

ÉLŐ ONLINE reiki webinár

Talán soha nem volt nagyobb szükség a reiki áldásaira, hogy nyugalmat, eredményeket és közösséget adjon nekünk, mint most.

Próbáld ki a reikit most online!

Figyelem, a webinár már nem tud ingyenes lenni, 990 Ft hozzájárulást fogok kérni átutalással vagy készpénzes befizetéssel bankszámlára. Sajnos a bankkártyás még nem működik.

A következő reiki webinár júnus 17.-én, kivételesen HÉTFŐN 18 órától lesz.

Téma: Hogyan védekezz az energia vámpírok ellen (főként, ha empata vagy) és hogyan lépj ki a krónikus fáradtság gödréből

  • Hogyan védekezz az energiavámpírok ellen, ha túl empatikus vagy és nem tudsz nemet mondani olyannak se, akit nem is kedvelsz?
  • Miért pont az empatákat imádják az energiavámpírok?
  • Hogyan védekezhetünk a mindennapok, rutinok, életmód szintjén anélkül, hogy bezárkóznánk?
  • Vigyázat, az empata (is) gyakran becsapja magát – beszélünk az öncsalás csapdájáról is
  • Hogyan mássz ki a krónikus fáradtság ördögi köréből, tüneteiből, reménytelenségéből

Nehéz időszakban vagyunk, ezért fokozottan kell tisztítani, védeni és feltölteni magunkat; rendszeresen!

A webináron lesz egy rövid reiki kóstoló, egy vezetett reiki önkezelés (ami nem meditáció) formájában, ami kimondottan a lényegre (tisztításra, töltés + a védelemre) fókuszál.

Készülj úgy, hogy a webinárt nyugodt körülmények között tudd végighallgatni.

Gyere nyugodtan, akkor is ha haladó reikis és akkor is ha még laikus vagy. Akkor is ha empata vagy, és akkor is, ha még nem tudod, hogy az vagy 🙂

Itt tudsz regisztrálni a webinárra.

Reikizz velem,

Zita

Ki vagyok én?

Több mint 20 éve kezelek reikivel, és több mint 10 éve tanítom. Élő tanátadási vonalam / avatásom van a Reiki Ryoho, a Jikiden és a RAI iskolákból is.

Ezenkívül ápolónő, gyógymasszőr, majdnem diplomás jógaoktató, majdnem diplomás parapszichológus, empata és gyakorló segítő is vagyok. Egy vendégem szerint a Segítők segítője 🙂

Kis túlzással mondhatjuk, hogy migrénnel születtem, ezért számomra nem a gyógyító technikák hagyományai, tanítói vagy a szellemisége volt a igazán fókuszban, hanem a gyakorlat és az eredmény.

Tehát, a webinár ingyenes és itt tudsz jelentkezni:

 Jelentkezem:

Név*
Email*
A webinár dátuma:
Elfogadom a szerződési feltételeket*