Ingyenes ÉLŐ ONLINE reiki webinár

Talán soha nem volt nagyobb szükség a reiki áldásaira, hogy nyugalmat, eredményeket és közösséget adjon nekünk, mint most.

Kóstolj bele a reikibe ingyen!

A következő webinár június 12.-én, hétfő 18 órától lesz, az IKREK jegy témájában.

Ennek az időszaknak két nagy területét fogjuk oldani és reikizni, az egyik a kommunikáció (folytatjuk a torok-gombócok kioldását), a másik pedig a stressz, illetve a hosszútávú stressz szövődményeinek az oldása lesz.

Addig is, ha változtatni szeretnél az irányon, amerre tartasz, ha szeretnéd igazán kezedbe venni a változtatást, akkor a reiki alapozó képzésen megtanítom hogyan kezd el.

Ha a tanulás még nem aktuális, vagy mert nem ismerd a reikit, vagy még engem nem ismersz, akkor a webináron van lehetőséged megismerni, kérdezni, és, mivel lesz egy rövid vezetett reiki önkezelés, (nem baj, ha még nem vagy reikis, beléptetlek majd az energiamezőbe, hogy megtapasztalhasd a reiki érzését, segítségét) – belekóstolhatsz a reikibe is.

Ehhez érdemes lesz majd nyugodt körülményeket teremtened, úgy kevésbé hatásos, ha az összes családtag egyszerre beszél hozzád közben.

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Akkor is szívesen látunk, ha még nem vagy reikis, sőt, akkor lesz izgalmas igazán 🙂

Várlak, június 12.-én, hétfőn 18 órától.

Ki vagyok én?

Több mint 20 éve kezelek reikivel, és több mint 10 éve tanítom. Élő tanátadási vonalam / avatásom van a Reiki Ryoho, a Jikiden és a RAI iskolákból is.

Ezenkívül ápolónő, gyógymasszőr, majdnem diplomás jógaoktató, empata és gyakorló segítő is vagyok. Egy vendégem szerint a segítők segítője 🙂

Kis túlzással mondhatjuk, hogy migrénnel születtem, ezért számomra nem a gyógyító technikák hagyományai, szellemisége volt a igazán fókuszban, hanem a gyakorlat és az eredmény.

Tehát, a webinár ingyenes, itt tudsz jelentkezni:

 Jelentkezem:

Név*
Email*
A webinár dátuma:
Elfogadom a szerződési feltételeket*