Barion Pixel

Fejfájás, migrén kezelése – online tanfolyam

A fejfájás gyakori jelenség, elég hozzá egy időjárási front, vagy egy kimaradt étkezés. A fejfájás a szervezet minden részére, működésére, az egész napunkra, a hangulatunkra a kapcsolatainkra és a teljesítményünkre is rányomja a bélyegét.

Ezért érdemes megszabadulni a fájdalomtól és az azt kiváltó okoktól, nemigaz?

A fejfájás okaival több könyvet is meg lehet tölteni, én azokat szedtem csokorba ezen a tréningen, amiről tapasztalatom, amire megoldásaim vannak. Sablonos dolgokkal fogom kezdeni, amit már milliószor hallhattál (de ha még mindig sokat fáj a fejed, akkor nem vettél elég komolyan).

Kinek szól ez a tanfolyam?

Akinek már elege van a fájdalomból. Aki szabadulni akar, és ezért hajlandó apró lépéseket tenni.

Ha azt tudod mondani (és komolyan is gondolod), hogy ELÉG volt. Akkor neked való.

Közel 33 évig napi szintű fejfájással és túl gyakori migrénes rohamokkal éltem. Akkor jöttem rá, hogyan kell reikivel kezelni a (szinte születésem óta jelenlévő) migrénem, amikor 3 hét folyamatos gusztustalan fejfájás után egy este azt mondtam, hogy én most lefekszem ide, és addig nem kelek fel, amíg fáj a fejem. Nem kelek fel akkor sem, ha leszakad az ég, ha menni kell dolgozni, akkor sem. Csak akkor, ha már nem fáj a fejem. Döntöttem, elég volt, így nem folytatom tovább.

És tudod mi történt? Eleinte semmi. Indítottam egy reiki kezelést, hogy legalább a gyomrom megnyugodjon és el tudjak aludni.

Aztán felnyúltam valamiért a fejem fölött lévő polcra, és ahogy turkáltam leesett (konkrétan rám esett) egy könyv. Már tök régen vettem, de még egyszer sem nyitottam ki. Az energiagyógyászatról szólt (mi más lett volna a polcomon :), és ahogy olvastam, rájöttem hogyan kell mozgatnom a reikit, hogy a fájdalmat csökkenthessem. Mikor felébredtem reggel, már nem fájt a fejem.

És azóta nem volt egyetlen migrénes rohamom se! És azóta fejem is csak akkor fáj, ha nagyon megdolgozok érte (értsd: kevés alvás, sok meló, három kávé, kevés víz…)

Neked szól a tanfolyam, ha már reikis vagy – minden lépésnél lesz reikis kezelési terv, kisebb és nagyobb is.

És neked szól, ha még nem vagy reikis, (mert bár én nem értem hogyan lehet reiki nélkül élni, de lehet, hogy te még igen 🙂 – a reikivel gyorsabb, de anélkül is elindulhatsz az úton, minden leckében lesz feladat neked is, ne aggódj.

Miből áll ez a képzés?

Leginkább elméletből, hogy megértsd a miérteket és az összefüggéseket, és gyakorlatokból.

És feladatokból, hiszen a lényeg, hogy ne csak megértsd, hogy eddig miért fájt a fejed, hanem, hogy azonnali változást tudj teremteni az életedben. Apró lépésekben.

Úgyhogy kisebb, napi szinten megléphető feladatokkal építjük fel azt az életed, ahol a fejfájás már valóban csak az lesz, aminek mindig is lennie kellett volna, ritkán felbukkanó vészjelzése a szervezetednek (tudod, a nagyon ritka nem alvós, három kávés napokon).

Mert a szokások teremtik meg a mindennapjaidat, és új (pozitív) szokást bevinni a hétköznapokba nem könnyű, egyedül ritkán megy. Ezért sokszor fogsz látni ismétlődő feladatokat.

(Például: tegyél magad mellé egy 1,5 literes buborék mentes vizet, és ha megittad, még egyet. Tudom, azt hiszed eleget iszol, de még mindig nem. Ha már nem érint téged a feladat, mert beépítetted, akkor már nem kell foglalkoznod vele, léphetsz a következőre.)

Mennyi időt vesz igénybe tanfolyam és mikor kezdődik?

A képzést saját tempódban tudod végezni, hiszen teljes mértékben tőled függ, hogy melyik lépésben, melyik feladattal birkózol meg hamarabb.

A fizikai szinten például az étkezés, alvás, mozgással kapcsolatos dolgok lesznek.

Az érzelmi lépcsőn a fáradtsággal, kimerültséggel, esetleges kiégéssel, majd önismerettel, töltődéssel, öngondoskodással foglalkozunk, a fejfájás-kioldás szempontjából.

Mentális szinten a leckékben némi önfelmérés után, ötleteket kapsz arra, hogyan csökkentsd a rizikó faktorokat, és hogyan gyógyítsd meg az eddig okozott károkat. Kipakoljuk az idegrendszerből a lerakódott szemetet és feltöltjük pihenéssel. Figyelem, ez nem pszichoterápia, a fejfájás, migrén okait ássuk ki, és azokat kezdjük el megszüntetni.

Jelentkezni és elkezdeni bármikor lehet a képzést, akár MOST is.

A következő csoportosan szervezett tanfolyam 2023. augusztus 23.-án, szerdán kezdődik.

Jelentkezési határidő: augusztus 23.-án délig.

Máris jelentkezem a Fejfájás (megszüntető) képzésre.

Minden házi feladatot átnézek, és minden levélre, kérdésre, megkeresésre válaszolok. A végére biztosan elfogynak a kétségeid és magabiztosan haladhatsz az úton, egyre kevesebb fejfájással.

Hogyan kaphatod a fejfájás tanfolyamból a legtöbbet?

Olvasd végig, közben őszintén írd le magadnak egy cetlire, hogy nálad mi okozhat fejfájást (ha már van önkezelő lapod, akkor ott jelöld be az érintett területeket), aztán mellé írhatod a javasolt terápiákat is.

A képzés három fejezetből/rétegből áll. Fizikai, érzelmi és mentális. Egyszerre egy szinttel foglalkozz és csak akkor menj tovább, ha elvégezted a feladatokat, legalább 1 fejfájást kiváltó tényeződön változtattál (pl. méred és végre elegendő vizet iszol naponta).

Ha végeztél a második lépcsőn, akkor újra menj vissza az elsőre, újra csináld meg az önfelmérést. És jutalmazd meg magad a pozitív változásokért! És így tovább, apró lépésekben…

A tanfolyam ára

A fejfájás tanfolyam díja 39.900 Ft – azonban ha a jelentkezésedtől számított 24 órán belül befizeted a díjat, akkor kedvezményt kapsz, és csak 37.900 Ft -ba kerül neked a képzés.

Ha pedig egyben szeretnéd a fejfájás + reiki 1 online tanfolyamot megvenni és elkezdeni, akkor 10ezer forint kedvezményt tudok adni neked, így a két tanfolyam együtt: 79.800 Ft, de ha 24 órán belül fizeted be, akkor még 5 ezer forint kedvezményt kapsz még, vagyis akkor csak 74.800 forint egyben a két tanfolyam.

Kattints és jelentkezz:

Máris jelentkezem a Fejfájás (megszüntető) képzésre.

Találkozzunk a képzésen,

Zita