Reiki Mentor program

Hogy mindig legyen kihez fordulni.

Elvégzed a reiki tanfolyamot, lelkesen hazaszaladsz gyakorolni… Aztán jövő héten már kevesebb időt szánsz rá… az egész nem úgy működik, ahogy vártad… kérdéseid vannak, de a “mestered” már kiköltözött külföldre… a neten ott van minden válasz, meg az ellenkezője is… a te konkrét bajodra senki sem tud választ adni… keresel más megoldást, a reiki megy a süllyesztőbe 🙁

Ismerős? Sajnos minden héten hallok milyen mondatokat, amikor felhívtok, hogy reikis vagyok, de már sok éve nem használom…

A reiki ajándék

A reiki olyan ajándéka az életnek, amit nem szabadna szemétre dobni. Olyan problémákon segíthet át, amin szinte semmi más. ha már a tied, nem szabad feladnod.

Ezért a Mentor programba téged is várlak. Nem baj, hogy nem nálam tanultál, majd megértjük egymást.

Fontos! A program reikiseknek szól. Ha még nem tanultál reikit, akkor nem lesz számodra hasznos. Akkor neked az online reiki tréning való.

Pontosan mit kapsz a mentor programtól?

Gyakorlatilag egy folyamatos kapcsolat lesz közted és köztem. Olyan lesz, mintha reikis gyakorlást tartanánk és összeülnénk beszélgetni, tapasztalatcserélni.

Minden hónapban fogsz kapni tőlem “tananyagot” írásos, vagy hanganyag formájában, és lesz lehetőséged bármiről kérdezni, akár egyéni konzultáció formájában is.

Egy kicsit olyan ez, mint az egyetem után a szakosító képzések. Egy-egy témában mélyre megyünk. Mi a lelki háttere egy-egy betegségnek? Miért újulnak ki a betegségek? Mit tehet a beteg önmaga gyógyulásáért? Miért nem akarnak gyógyulni a betegek? Mit mondhatsz a betegnek és mit nem (ha el akarod kerülni a törvényi retorziót).

Reikis kérdezz-felelek!

A mentor program lehetőséget ad, hogy bármit kérdezz! Nem azért, mert én mindent tudok, és meg is mondom a tutit. Hanem azért, mert ebben élek nagyjából 30 éve, van sok tapasztalatom, és azt is tudom, hol lehet utána nézni a hiányzó információknak (tudom kit kell kérdezni 🙂

Elakadtál?

Van olyan krónikus betegség a családban, ami nem javul, hiába kezeled? Írd meg nekem, és megbeszéljük. Legyen a te témád a jövő havi tananyagunk.

Elrontott avatásod jóvátesszük!

Sajnos a reiki világában is vannak olyan tanítók, akik elrontanak dolgokat. Mostanában megszaporodott az ilyen segélyhívások száma. Van, aki ezért nem tud reikizni, és van, aki már aludni sem. Ezért minden hónapban lesz távavatás, amire te is jelentkezhetsz. Akkor is, ha nem nálam tanultál reikit.

Ha még nem ismerjük egymást, és félsz, hogy csak tovább rontok a dolgaidon, itt bemutatkozom neked, aztán írj nekem, bármit kérdezhetsz. Vagy írj a face reikizz csoportba, és a többiektől is kérdezhetsz (akár rólam is).

Gyakorlati tudnivalók

A mentor program havidíjas tagsággal működik. Te döntöd el, hogy mikor és meddig szeretnél tag lenni. Nincs automatikus megújulás, mert azt én is utálom.

Amit kapni fogsz:

– havonta egy bizonyos témára kihegyezett szöveges tanítást

– a következő havi témát megmondhatod Te

– korlátlan kérdezési lehetőséget (email) – amire a hónapban második felében válaszolok

– távkezelést vagy avatást kaphatsz

– a kedvezményes ajánlatok, népszerű nevén akciók, kizárólag régi tanítványok, és a mentor tagok számára elérhetőek

A tanítványaim 1 havi tagságot is vásárolhatnak, aki nem nálam tanult, annak a 3 havi a legkisebb egység, de van 6 és 12 havi tagság is, ami már ajándék hónapokat is ad neked.

A tagságra jelentkezni adott hónap 15.-ig lehet.

kérdezős emailt küldeni 15.-ig,

a leckéket 20.a után kapjátok meg,

és hónap utolsó napjáig lehet szavazni/írni arról, hogy következő hónapban milyen témát, anyagot szeretnétek kapni.

Ha lemaradtál, és egy korábbi tananyag érdekel, írd meg nekem, és találunk megoldást!

Tagsági díjak

A havidíj 2.990 Ft lett, ahogy megszavaztátok (köszönöm a sok szavazatot !)

A 3 havi díj ennek megfelelően 8.970 Ft.

A 6 havi díj – 1 havi díjat ajándékba kapsz – 14.950 Ft

A 12 havi, vagyis éves díj pedig 29.990 Ft, vagyis 2 hónapot ajándékba kapsz + évente 2 alkalom ingyenes skype vagy messenger konzultációt is tarthatunk.

Jelentkezés: (ha az űrlap nem működik, írj nekem emailt!)

Email*
Név*
Ennyi havi tagságra jelentkezem most:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Cég esetén adószám:

Várlak szeretettel,

Dervár Zita,

gyakorlati reiki mester-tanár, empata, ápoló, gyógymasszőr

reikizz kukac reikizz.hu