Spontán gyógyulás reikivel

Igaztörténet, esettanulmány

Tüdődaganat.

Nehézlégzéssel, gyakran fulladással járt. Hidegrázás, sokszor 39 fok feletti láz. Végtelen félelem, szorongás. Diagnózis: jóindulatú, de nem operálható daganat a tüdőben. Orvosi kezelés nincs rá. Ezért jött el hozzám a beteg.

Reiki kezelés tüdődaganatra

39 éves, kissé túlsúlyos, nem dohányzó, nem alkoholizáló férfi beteg.

A fejpozíciókban nagyon sokáig áramlott az energia, sok reikit felvett – megnyugodott tőle.

A mellkasban (a háti oldalon) is olyan mértékű lerakódott energia volt, hogy mindkét kezem belefájdult. A gyomra is sok ideig fogadta az energiákat és a vesékben is jelentős volt a felhalmozódott beteg energia (méregtelenítés).

A 1,5 órás kezelés után azonnal könnyebb lett a légzése, csökkent a köhögése, a feszültsége. A visszajelzés szerint egy nappal később már lement a láza, elmúlt a hidegrázása, sokkal könnyebben lélegzett.

Egy héttel később, a második reiki kezelésre már bizakodóbban érkezett, a láz és a hidegrázás teljesen megszűnt. Újabb 1,5 órás kezelést kapott, leginkább a fej – mellkas (tüdő és gyomor), máj és vese pozíciókat kezeltem sokáig.

A harmadik kezelésre már jó közérzettel, szinte mosolyogva jött. Elmesélte, hogy újra tud aludni, megszűnt a nehézlégzés, köhögés. A kezelés közben a feje most is ugyanannyira energiahiányosnak és lerakódásokkal telinek tűnt, de a mellkasa, gyomra, veséi egyre jobban voltak, egyre kevesebb reikit igényeltek.

Két héttel a harmadik reiki kezelés után orvosi kontrollra ment: a daganat eltűnt, minden tünet megszűnt, az orvos azt írta a zárójelentésre: spontán gyógyulás.

Reiki 1 bemutatása

A reiki (és általában a gyógyítás) alapja a tisztítás – ki kell pucolni a lerakódott, elhasznált, beteg energiákat – és a feltöltés – reikivel feltöltjük a betegség helyét, elkezdjük oldani a fizikai és érzelmi blokkokat, amik okozták a tüneteket, betegséget. És közben elkerüljük a fájdalmas mellékhatásokat.

Ez elég egyszerűen hangzik igaz? Talán túl egyszerűen is. Persze, itt is vannak pontok, ahol elcsúszhat a történet. Például a nem megfelelő energia használata. Attól, hogy „hívom a reikit”, még nem biztos, hogy „jön”, meg kell tanulni JÓL hívni, hogy tiszta legyen és erős.

Aztán a mellékhatások. A reiki kezelésé, ahogy minden beáramló energiáé, a felerősödő fájdalom a kezelés helyén. Vagy, ha fejfájós vagy épp magasvérnyomásos a beteg, akkor azt fogja megdobni a hirtelen (és nem megfelelően beáramló) reiki.

Én 5 évig próbáltam reikivel gyógyítani a migrénem, de csak fájdalom lett az eredmény és újabb migrénes roham, míg rá nem jöttem, hogyan kell elkerülni a mellékhatásokat, aztán már egyszerű volt megszabadulni a migréntől.

Ha ezeket stabilan tudod: a reiki lehívása, megfelelő áramoltatása, akkor a többi szinte már magától működik.

Szeretnéd a magad és szeretteid „spontán gyógyulására” megtanulni Te is?

Itt találod a részleteket és a jelentkezést.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük